Bof Hotels Uludag Ski & Convention Resort

Huangshan Community Laoshan District,, Qingdao Qingdao, Shandong CN


Bof Hotels Uludağ, kış tatili  ve kayak yapmayı sevenler için Türkiye'nin en iyi kayak merkezlerinden birisi olan Uludağ 2. Gelişim bölgesinde yer alıyor. keyifle kayak yapabileceğiniz 7 adet mekanik tesisi ve bunlara bağlı 18 ayrı pist bulunmaktadır. Kayak odasından direkt çıkış mevcuttur. Ortak sistem olan ski-pass kartıyla Uludağ'ın tüm pistlerine kolayca ulaşabilirsiniz. 

Tesiste her şey konforunuz için düşünülerek hazırlanmıştır ve sizlerin hizmetine sunulmaktadır. 157 standart, 10 aile odası, 3 junior suite ve 1 engelli odası olmak üzere toplamda 167 oda bulunmaktadır. Odalarda yüksek hızda internet erişimi, Lcd Tv, elektronik kasa, saç kurutma makinesi, minibar, telefon, 24 saat oda servisi hizmeti sağlanmaktadır.

Bof Hotels Uludağ, alkolsüz herşey dahil konsepti ile hizmet vermekte olup, sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemeği açık büfe olarak servis edilmektedir. 10:00-24:00 saatleri arasında tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde yerli içecekler ücretsizdir. Bunların yanında; beş çayı ve gece çorbası servisleri de ücretsiz yapılmaktadır.

Bof Hotel’de kayak okulu, bulunmaktadır. Tesis ücretli olarak sunulan ski-pass uygulamasına dahil olarak farklı bölgeleredeki belirli pistlerde kayak yapma imkanı sunmaktadır. Bu pistlere; Maden Telesiyej, Kırkgözler Teleski, Monte Baia Teleski, Karinna Teleski, My Mountain, Mandıra Teleski, Fahri Telesiyej, Belvü Teleski, Kuşaklıkaya Telesiyej, Baia Teleski, Beceren Teleski 1-2, Alkoçlar Teleski, Kartanesi Teleski, Beden Terbiyesi Telesiyej, İtalyan Teleski, Tutyeli Telesiyej, Karkay Telesiyej, Cennetkaya Teleski ve Telesiyej ile Yazıcı Teleski dahildir.

Ücretsiz Hizmetler; açık ve kapalı otopark, kablosuz internet erişimi, Spa alanı kullanımı (fitness salonu, ısıtmalı 120 m² kapalı havuz, Türk Hamamı, sauna ve buhar odası), televizyon odası, kütüphane, odalarda emanet kasası.

Ücretli Hizmetler; Skyfall Cafe'de alınacak yiyecek-içecekler, kayak, snow board, kar motoru kiralama, kayak dersi, kayak takımı, kayak kıyafetleri, bilardo, masa tenisi, tilt, langırt, play station, masaj hizmetleri, kuru temizleme, çamaşırhane, loundry, telefon, doktor, market, kuaför, Kids Club'ta özel çocuk bakımı.

 

Uludağ 2. Bölge mevkiindeki tesis; Bursa şehir merkezine 35 km, Bursa Yenişehir Havalimanı'na 89 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 155 km ve İstanbul Havalimanı'na 231 km mesafede konumlanıyor.

Olanaklar

  • Parking
  • Internet