Pırıl Hotel

İsmet İnönü, İzmir Cesme, Izmir TR


Çeşmenin gülen yüzü Pırıl Hotel Thermal Beauty & Spa, 2004 Temmuz ayında açılmıştır. Pırıl Hotel Standart Oda, Aile Odası ve Suit odalar  olmak üzere toplam 146 odadan oluşmaktadır. Pırıl Hotel Thermal Beauty & Spa, merkezi ile ayrıcalıklı hizmet imkanı sunmaktadır. Türk ve dünya mutfağından açık büfe nefis lezzetlerin sunulduğu restoranı 300 kişi kapasitelidir. 2 adet açık yüzme havuzu , çocuk havuzu, kapalı termal havuz, açık termal jakuzi, fitness merkezi, sauna, hamam, buhar banyosu, güzellik merkezi, gece kulübü, TV, oyun odası, bilardo, 10 kişiden 300 kişiye kadar 5 adet toplantı salonları ve teknik imkanları ile siz değerli konuklarına hizmet vermektedir. Kapalı termal havuz, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, termal jakuzi, relax odalar misafirlerimize ücretsiz olarak sunulmaktadır. Çeşme termal kaynakları ve suyunun özelliği ile dünyanın ilk 10 ülkesi arasında yer almaktadır. Özellikle,termal suların debi ve sıcaklıkları, fiziksel-kimyasal özellikleri diğer bir deyişle nitelikleri bakımından Avrupa’da ki kaynaklardan üstün özelliklere sahip olduğu da kanıtlanmıştır. Bu özelliklere ilave olarak Çeşme termal bölgesi coğrafi konumu, ulaşım olanakları, kıyı-plaj özellikleri ve iklimi ile en gözde termal bölgesi kabul edilmektedir. Suyumuz, tuzlu termal özelliğe sahip ve bu yüzden romatizmal hastalıklarda ve ağrılı kas eklem hastalıklarında ağrı kesici özelliği görmektedir. Çeşme temal suyu, romatizmale, dejeneratif ekleme, yumuşak doku romatizmalarına, operasyon sonrası terapilere, ortopedik girişimler sonrası terapilere, travmatik yaralanmalar sonrası terapilere, ekzamalara, sedef hastalığına, aknelere, neurodermatitlere ve kalp dolaşım sistemi hastalıklarına karşı çok faydalıdır.

Yarım Pansiyon hizmet veren tesiste sabah kahvaltısı ve akşam yemeği açık büfe olarak sunuluyor. Bir adet a la carte restoran kullanımı rezervasyonlu ve ücretsiz. Ücretsiz a la carte restoran kullanımı, 1 Mayıs 2022 itibarı ile hizmete girecektir.
Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretlidir.

A la carte restoran rezervasyonlu ve ücretli. A la carte restoran yüksek sezonda hizmet veriyor.

Açık büfe sabah kahvaltısı ve açık büfe akşam yemeği ücretsiz. Dileyen misafirler dünya mutfaklarından bir tanesinden 1 adet a la carte restorandan rezervasyonlu ve ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ücretsiz a la carte akşam yemeği kontenjanla sınırlıdır. Akşam yemeği, kişi sayısına bağlı olarak açık büfe veya set menü şeklinde veriliyor.   

Tesiste 2 adet a la carte restoran bulunuyor. A la carte restoranlar, rezervasyonlu olup bir tanesi ücretsiz, bir tanesi ücretlidir. 

Odalarda günlük 1,5 lt su bulunuyor.

Pırıl Hotel, Ilıca Kaplıcaları'na 5 km., Alaçatı'ya ise arabayla 15 dakikalık uzaklıktadır. Çeşme Yat Limanına 600 metre mesafededir.

Günde 4 kez özel plaja (Dilaila Beach) ücretsiz servisimiz vardır. Özel plajda şezlong, şemsiye, minder, duş servisimiz vardır. Her şey dahil konseptimiz özel plajda da devam etmektedir.

Olanaklar

  • Parking
  • Breakfast
  • Non Smoking
  • Laundry Services
  • Swimming Pool
  • Restaurant
  • Internet
  • Fitness Facility